Tubecon Industry Day haluaa että sinä saat parhaan mahdollisen hyödyn irti vierailustasi tapahtumassa. Tehokkuuden ja tuottavuuden parantamiseksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden sopia etukäteen 1-on-1 tapaamisia muiden kävijöiden kanssa Deal Room palvelun kautta. Palveluun sisältyy myös fyysinen Deal Room tapaamisalue, jossa meillä on henkilökuntaa auttamassa sinua löytämään sinulle varattu pöytä tapaamisiasi varten. 

Deal Room avautuu 12.8 ja mikäli olet lipun oston yhteydessä antanut meille sähköpostisi niin tulet saamaan kutsun palveluun sähköpostitse. Olet oikein tervetullut mukaan ja nyt on hyvä hetki alkaa valmistautumaan Tubecon Industry Day tapahtumaan.


Kannattaa valmistautua

Valmistautuminen on hyvin tärkeä osa tapahtumaan osallistumista. Yleensä suurin osa tapahtuman osallistujista ei valmistaudu tarpeeksi hyvin, mutta sinä voit tehdä asiat toisin. Tarjoamme muutaman vinkin kuinka sinä voit valmistautua tapahtumaan paremmin:

Pelkkä “muutaman liidin löytäminen” ei ole tarpeeksi hyvä tavoite. Aseta itsellesi mielummin selkeät tavoitteet, eli mieti asiaa mieluummin näin:  

Tapaa sinulle 20 relevanttia kontaktia

Verkostoidu LinkedIn’issä 50 ihmisen kanssa

Katso ainakin yksi keynote puhe ja yksi paneeli 

Opi kolme uutta asiaa jotka auttavat sinua työssäsi

Tutki ajoissa Deal Room’in kautta ketkä ovat tulossa paikalle ja ovat sopivia kohteita tapaamisille

Kirjoita tavoitteet ylös. Pidä itsesi ja tiimisi vastuullisena siitä että saavutat tavoitteesi. 

Selvitä sinua kiinnostavat ihmiset

Tehokkain tapa saavuttaa asettamasi tavoitteet on tutkia etukäteen kenet haluat tavata tapahtumassa. Käytä jo aikaa ennen tapahtumaa siihen, että tutkit Deal Room’in kautta ketä muita osallistujia tapahtumaan on tulossa. Jos haluat viedä tapaamiset heti seuraavalle tasolle, niin selvitä myös mistä ihmiset ovat kiinnostuneet, jotta puhuttavaa on myös muustakin kuin pelkästä bisneksestä. Yhteyden muihin osallistujiin saat helposti Deal Room’in kautta! 

Ensi maanantaina lähetämme kutsuja Deal Room’iin, mutta toki voit myös ladata sen omatoimisesti kun sinulle sopii. Odotamme jo innolla ensi viikon perjantaita, kun koko vaikuttajamarkkinoinnin ala kokoontuu saman katon alle Helsingin Messukeskukseen.

Tervetuloa TID’iin!


X
X