Tarve ammattilaistapahtumalle on ollut vuosien varrella selkeä. Tubetus ja koko vaikuttajamarkkinointi ilmiönä ovat kasvaneet ja muuttuneet valtavaa vauhtia. TIDissä on lanseerattu Suomen ensimmäiset MCN-verkostot, solmittu suhteita, inspiroiduttu ulkomaisista puhujista ja houkuteltu firmoihin vaikuttajamarkkinoinnin ensimmäisiä ammattilaisia. Joka vuosi tilaisuus on tarjonnut uutta ymmärrettävää ja opittavaa, josta innostua!

Näin on tänäkin vuonna. Ala on kasvanut viidessä vuodessa pienestä harrastustoiminnasta tavanomaiseksi osaksi markkinointimixiä. Ammattimaisten vaikuttajien määrä on kasvanut kuudessa vuodessa nollasta satoihin. Muutosvauhti ei kuitenkaan ole hidastunut – päinvastoin.

 

Viime vuonna lava näytti tältä. Credits: Pekka Keränen

 

Tänä vuonna tapahtuma kokoaa yhteen koko vaikuttajamarkkinoinnin ammattilaiset bloggareista tubettajiin ja toimistoista mainostajiin. Olemme seuranneet tarkasti alan kehitystä, ja nykyään valtaosa ammattilaisista toimii monen alustan ja monenlaisten sisältöjen parissa. Pyrimme tarjoamaan innostuksen ja uusien tuulien esittelyn lisäksi tiukasti konkretiaan meneviä ohjelmanumeroita. Sellaista sisältöä, josta saa hyötyä omaan työhönsä heti huomenna. Ohjelmakattaus sisältää mielenkiintoisia puheita ja paneelikeskusteluja alan huipulta, käytännönläheisiä työpajoja ja runsaasti verkostoitumismahdollisuuksia.

Verkottuminen ja vuorovaikutus ovatkin kaiken keskiössä – TID on tapahtuma, jossa tavataan niin vanhat kuin uudetkin tutut. Ne timanttiset kontakit, joiden luominen ilman TIDiä olisi ollut kiven takana. Organisoidusti etukäteen varatuissa pikatapaamisissa ja satunnaisesti käytävällä törmäten!

Elokuussa nähdään taas, tervetuloa mukaan!

Ohjelma   Liput

X
X