Mitä on luvassa?

Tubecon järjestetään tänä vuonna jo kuudetta kertaa 16–17. elokuuta. Tubettajien, fanien ja kumppaneiden lisäksi Tubecon kutsuu joka vuosi myös toimialan ammattilaiset mukaan Tubecon Industry Day -tapahtumaan, tuttavallisemmin TIDiin. 

Tapahtumaa on valmisteltu yhdessä ammattilaisten ja kumppanien palautetta kuunnellen. Yhteisenä tavoitteena on luoda alan ammattilaisten kohtaamispaikka, jossa keskustellaan kuumimmista ajankohtaisista vaikuttajamarkkinoinnin teemoista sekä lavalla nähdään alan vaikuttavimmat vaikuttajat



Tämän vuoden TID on tuotettu isommin kuin koskaan aikaisemmin ja se järjestetään Tubeconin yhteydessä Messukeskuksessa perjantaina 16. elokuuta. Kahden eri lavan lisäksi uutuutena kokeilemme Deal Room-palvelua, jonka applikaatiossa osallistujat voivat varata pikatapaamisia muiden osallistujien kanssa kesken tapahtumaa ja tapahtuman aikana. 

Miksi kannattaa osallistua?

TID yhdistää koko toimialan inspiroivaan tapahtumaan. Mukana ovat vaikuttajat, mainostajat, vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijat, markkinointiviestinnän ammattilaiset, brändit ja palvelut.

TIDin teemoja ovat tänä vuonna vaikuttajamarkkinoinnin tulosten mittaaminen, parhaat käytännöt ja toimialan tulevaisuus. Ohjelmaa on työstetty koko kevät, ja saamme yli 20 mielenkiintoista asiantuntijaa paikalle jakamaan tietämystään. Tavoitteena on tarjota tapahtuman osallistujille konkreettisia työkaluja omaan päivittäiseen tekemiseen.


Tapahtuma sopii sekä pitkän linjan ammattilaisille että uteliaille aloittelijoille. Ohjelma vastaa muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

Kuinka onnistua vaikuttajamarkkinoinnissa omassa liiketoiminnassa?

Kuinka mitata vaikuttajamarkkinointia liiketoiminnan kasvun tekijänä?

Mitä toimialalla tapahtuu juuri nyt ja tulevaisuudessa?

Mitä voimme oppia Euroopan vaikuttajamarkkinoinnin ammattilaisilta? 

Kannustamme aktiiviseen verkostoitumiseen ja palaverien sopimiseen TIDissä. Ja jos itse Tubeconin huuma kiinnostaa, voit siirtyä samalla TID-lipulla kätevästi Tubeconin puolelle TIDin päätteeksi.

Tervetuloa! 

X
X