Tubecon Industry Day ohjelma on laajempi kuin koskaan – ja painottuu erityisesti kotimaiseen vaikuttajamarkkinointiin ja sen konkreettisiin mahdollisuuksiin sinun liiketoiminnassasi. 

Koska ohjelmaa on kahdella lavalla enemmän kuin yksi ihminen ehtii nähdä ja tarkoitus olisi myös verkottua aktiivisesti, on muutama tärppi paikallaan. Hyvä yhdistelmä voisi olla vaikka kerätä viisi konkreeettista ideaa omaan työhön, oppia jotain uutta, ja tottakai hakea myös inspiraatiota. 

Seuraavassa muutamia poimintoja ohjelmasta:

Kahvila-lavan ohjelmasta vinkkaamme Matilde Pelkosen puheenvuoron TikTokista ja Ninja Huhtamäen esityksen podcasteista. Kummallakin on kovaa käytännön osaamista ja kykyä vastata myös kinkkisiin kysymyksiin!

Uuden oppimisessa mahdollisuuksia on paljon. Kotimaisen esportsin kaupallisesta yhteistyöstä voi keskustella Helsinki Redsin Christerin kanssa. Kannattaa tsekata myös tekoälyn yhdistämisestä vaikuttajamarkkinointiin kertovan Boksin Lassen esitys. 

Tubecon on yksi harvoista paikoista, joka kokoaa kaikki kotimaiset MCN:t samaan paneeliin, joten tätä sessiota ei kannat missata! Ja juristien keskustelu on varma paikka saada vahvaa näkemystä siitä, miten EUn sääntely toimii ja mahdollisesti myös vaikuttaa tulevaisuudessa.

Inspiroitumisen ja innostamisen ykkösnimi on TIDissä perinteisesti Kaitsu Rinkinen, joka on luvannut kertoa siitä miten “tehdään isosti”. Mutta varmaa on myös, että PINGin Inna ei jätä kylmäksi ja Christinan kanssa keskustelu jatkuu tarvittaessa iltaan asti!

Tervetuloa TIDiin!


X
X